"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

ЧАТ-ПАТ възвание: Творци от Панагюрище,

Електронното издание "Чат-пат" и всички негови читатели очакваме вашите нови писания, рисунки, анализи и коментари. Очакваме да ни информирате и за важните новини, свързани с литературни или всякакви други художествени събития. Изпращайте каквото сметнете за интересно на адрес: chat.pat.office@gmail.com.
По този начин всичко, което имате да споделите за творческия живот в Панагюрище или за творческата активност на неговите жители, или за неговите синове и дъщери из цяла България,  както и за всички наши приятели - братя по перо, четка или ноти, ще добие една по-широка трибуна. Както вече сте се убедили, интернет е село по-голямо от Оборище и Бъта взети заедно и може да събира хора по чудни начини. Доказват го изключително активната и непрестанно нарастваща група на "Чат-пат" и неговите последователи във Facebook, както и увеличаващият се интерес към настоящия сайт.
В този порядък на мисли електронният "Чат-пат" е удобно място за събирането на всякакви теми за изкуство, които ни интересуват. А и начин да се подкрепяме на творческа основа едни други - истинско братство за хора на словото, четката, хумора, музиката, театъра, киното, изобщо - всички музи.
Дерзайте! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар