"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

Свалена поезия от ЧАТ-ПАТ по желание на автора


Публикацията е премахната от администратора по желание на автора...

2 коментара:

  1. ....Ще славословя този,който е създал необятната мрежа интерНЕТ и Фейсбук,които ме срещнаха с недопражаемо,неподправено готината,много искренна,много истинска Мадлена.И словото и перото й,са подправени с привкусът на жена,на човек,който цени думите,който ги обича,и който разбира светът.Да,Мадлена е сред хората,които съвсем неусетно те разтоварват,и макар,и да не я познаваш лично,се чувстваш така,сякаш много рок парчета,много бира и смях сте споделилии...И понеже Мадлена,има своето "Огледало" - светът е с една идея по-усмихнат,ведър,много поетичен когато срещнеш НЕЙНИЯТ човек Томи...Мъжът,който с чувство за хумор,и мозайка от думи,може дори върл противник на Левски да спечели за каузата си...Прекрасни са и двамата.Не съм ги виждала никога лично,но се радвам от сърце,че са мои приятели...В ума,и местата,където подреждам най-истинските хора!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Страхотни думи, няма съмнение... Хубавото е, че за интернет чат-пат се чуват и хубави неща... Защото предназначението му е да свързва хората, нали!? А стиховете на Мадлена, подбрани и показани тук сами говорят за виталността и таланта й. :) (Стоян)

      Изтриване