"Тежко на оня народ, който се самоотрича и самоунищожава. Народ без доверие в силите си, без обич към своето, колкото и скромен и да бъде, е народ нещастен." (Иван Вазов)

Чат-патардия: От земетръса подхванато

Министърът на културата Вежди Рашидов на сутринта: "Не мога да се сетя какво пих, но земята се клатеше яко."
...
Разговор между две блондинки:
- Мило, е, сега някоя перничанка да се оплаче, че не е изклатена!...
- Аз, бе, мил-ло...
- Ами то и в София клатенето си го бива, к`во чакаш...
...
Телевизия "Кракра" в сутрешния си блок: "В Перник започна издирването на Рихтер.... С винкели..."
...
В осведомителна публикация сайтът "Жълти петна" съобщава, че "масовият бой в пернишката дискотека е усетен в цяла България".
...
От ансамбъла за народни песни и танци на Радомир съобщиха, че към 03:00 часа в Граовското поле е имало репетиция за усвояването на граовска ръченица.
...
Бойко Борисов веднага след заседанието на кризисния щаб се обърнал ядосан към Искра Фидосова: "И повече никакво хоп-троп в 03:00 през нощта! Чуваш ли!?"
...
Според вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, "Рихтер вече е заловен в специализираната операция "Къртачите".
...
"И ние разбрахме за земетресението чак на сутринта, щото след по бутилка ракия на конгреса дори не сме го сънували", допълниха кохорта депутати социалисти.
...
Бивши работници в мина "Красен" край Бъта завидяха на граовци, задето земетръсът им помогнал при изкарването на барабоа, а бившите миньори трябвало да използват бомби...
...
Панагюрци пък тропнаха една ламба-ламба, та да падне коминът на Дудековата къща, надявайки се "Красива България" да акостира за втори път в средногорския град.

Очаквайте следващите новини по темата на 35 май.

Дежурен екип на "Чат-пат"

Няма коментари:

Публикуване на коментар